24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800 4400 000

Riool service

Riool service ZwolleRiool service Zwolle: Heeft u problemen met de riolering, wilt u een deel van het riool laten vervangen of wilt u een afvoer laten plaatsen en dit aansluiten op het huidige riool?

Onze loodgieter Zwolle riool service helpt u graag met al uw riool problemen en riool vragen. Wij werken in Zwolle en weide omgeving en beschikken over een 24 uur spoed service voor riool problemen.

Bij noodgevallen komen wij zo snel mogelijk naar u toe en kunnen vaak al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel onze loodgieter Zwolle riool service via het gratis servicenummer 0800 4400 000.

Riool service 24 uur spoed

Ons loodgietersbedrijf werk samen met een groep enthousiaste en professionele monteurs die ook nog eens dag en nacht voor u klaar staan.

Soms kan een klacht of een probleem simpelweg niet tot de volgende ochtend wachten maar moet direct aangepakt worden om verdere problemen en vervolgschade zo beperkt mogelijk te houden.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken via ons gratis servicenummer. Bij noodgevallen komen wij zo snel mogelijk naar u toe en lossen de problemen altijd goed, vakkundig en professioneel op. Uiteraard ontvangt u voorafgaande altijd een prijsopgave om verassingen achteraf te voorkomen.

Hebben wij een klus bij u uitgevoerd? dan kunt u altijd achteraf per PIN of contant betalen bij de monteur.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel onze loodgieter Zwolle riool service via het gratis servicenummer 0800 4400 000.

Loodgieter Zwolle ook bij stankoverlast

Loodgieter ZwolleHeeft u een rioollucht of een put-lucht in huis, winkelpand of bedrijfspand? Grote kans dat er een probleem is met een afvoer, afvoer systeem of de riolering.

Heeft u stankoverlast? Probeer dan altijd eerst te achterhalen waar de lucht vandaan komt. Vaak komt de lucht uit een wasbak, vloerafvoer of toilet die weinig gebruikt wordt. Probeer in deze gevallen eerst een emmer water door deze afvoer te gooien.

Vaak wordt deze stank veroorzaakt omdat er een apenverbinding is tussen afvoer of riolering omdat het waterslot van het toilet of sifon simpelweg is droog komen te staan. Door er een emmer water in te gooien is het probleem is deze gevallen vaak opgelost.

Wordt de stankoverlast ergens anders door veroorzaakt, kunt u de oorzaak niet vinden of is er een afvoerleiding gescheurd of gebroken? Bel dan onze loodgieter Zwolle riool service, wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0800 4400 000.