24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800 4400 000

Loodgieter De Wijk

Loodgieter De WijkBent u opzoek naar een loodgieter in De Wijk? Onze loodgieters zijn 7 dagen in de week bereikbaar en werkzaam in De Wijk en omgeving. Wij beschikken over een loodgieter 24 uur service voor noodgevallen, heeft u dus met spoed een loodgieter nodig dan kunt u 24/7 bij ons terecht.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u onze loodgieter De Wijk service bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 4400 000.

Loodgieter De Wijk 24 uur service

Zoals hierboven vermeld staat zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke spoedgevallen. Bij nood kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn en de problemen goed, snel en professioneel aanpakken.

Wij werken uitsluitend met erkende loodgieters en iedere monteur beschikt over een goed uitgeruste servicewagen waar al het nodige gereedschap en reparatieonderdelen in aanwezig zijn om een klus goed en in één keer op te lossen. Een vervolg afspraak met onnodige kosten is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Onze loodgieter De Wijk 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • ketel storingen / cv problemen
  • daklekkage

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u onze loodgieter De Wijk service bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 4400 000.

Loodgieter Zwolle e.o.

de_loodgieter_in_zwolleOnze loodgieter Zwolle service is werkzaam in de gehele regio. Wij zijn gespecialiseerd installateur en beschikken over een eigen spoed service. Onze spoedservice is volledig ingericht op het uitvoren van 24/7 spoedklussen.

Wij kunnen altijd snel ter plaatse zijn en geen probleem is ons te gek! Wij lossen het voor u op en zorgen er voor dat de klacht weg blijft.

Daarnaast kunnen wij ook alle gangbare installatie en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Is uw ketel of geiser aan een onderhoudsbeurt toe, wilt u nieuw sanitair laten plaatsen of wilt u een offerte aanvragen om de complete badkamer te laten verbouwen? Bij onze loodgieter Zwolle service ben u aan het juiste adres.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u onze loodgieter Zwolle service bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 4400 000.